2020-10-26 09:45:39• hírek • Bede Emőke

Ezért ropogtak a fegyverek Bocskó közelében

Több mint 80 ezer lej értékű, Ukrajnából érkező cigarettát foglaltak le a nagytarnai határrendészek a Szatmár megyei Bocskó közelében – olvasható a szerkesztőségünknek elküldött közleményben.

A vasárnap reggeli járőrözés során a határrendészek négy személyre lettek figyelmesek, akik a román-ukrán határtól mintegy 2000 méternyire, Bocskó közelében meneteltek, hátukon pedig a már jól ismert fekete nejlonfóliába csomagolt dobozokat cipelték. Az egyenruhások megállásra szólították fel a férfiakat, ám mivel ez hatástalannak bizonyult, kilenc figyelmeztető lövést is leadtak. A csempészek ekkor ledobták málháikat, majd futva menekültek Ukrajna irányába, egyikük azonban nem volt elég gyors, így a határőrök elfogták.


A 31 éves, ukrán állampolgárt és a területről begyűjtött csomagokat a határrendészek a hatóság nagytarnai székhelyére szállították. Mint kiderült, a méretes dobozok összesen 6.840 csomag cigarettát (4.000 csomag Jin Linget és 2.840 Complimentet) rejtettek, melyeknek piaci értéke 80.028 lejre tehető.

A határrendészet az ügyben csempészet és illegális határátlépés miatt indított nyomozást.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: